• En waar blijft de klant?

  Jacko D'Agnolo
  Boek over klantbelang en servicegerichtheid.

   iov. Barnyard .

 • MKB ‘Eerste Hulp bij’ – serie

  MKB Servicedesk
  Eerste Hulp bij is een boekenreeks voor ondernemers met praktische, relevante informatie en oplossingen en ervaringsverhalen.

   iov. Barnyard .

 • Het Oranje WK boek

  Zeger Van Herwaarden
  In dit vuistdikke boek heeft de auteur de prestaties en ontwikkelingen van het Nederlands elftal tijdens 80 jaar WK voetbal beschreven.
 • Schoon genoeg

  Thomas Dekker
  In Schoon genoeg vertelt Thomas Dekker het verhaal van zijn wielercarrière tot nu toe: van de in PDM-kleuren gespoten Concorde Aquila-fiets die hij voor zijn elfde verjaardag kreeg, tot zijn schorsing wegens dopinggebruik in 2009 en vervolgens zijn comeback in 2011.
 • Wie is Johan Cruijff?

  Mik Schots & Jan Luitzen
  Biografie van Nederlands grootste voetballer aller tijden: Johan Cruijff. Geillustreerd met kleuren- en zwart-witfoto's. Dit boek verscheen ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van Johan Cruijff. Ontwerp van cover en binnenwerk.
 • Van Spaghetti naar Asperge

  Herman Zondag
  Succesrecepten uit de keuken van AFAS Software. Herman Zondag legt het geheim van een lekkere organisatie uit aan de hand van het SIMPEL-model, met de kernwaarden Snelheid, Integratie, Meerwaarde, Passie, Eenvoud en Lef. In een spannend managementkookavontuur met sterrenchef Karl van Baggem krijgen deze recepten een extra dimensie.

  iov. Barnyard .

 • Rep, een roerig (voetbal)leven

  Mik Schots
  Johnny Rep is een van de kleurrijke personages die het Nederlands voetbal heeft voortgebracht. Schrijver Mik Schots tekende, met vlotte pen, Reps roerige (voetbal)levensverhaal op.
 • Het feest van list en bedrog

  Herman Chevrolet
  Waarom won Federico Bahamontes nooit de Ronde van Spanje? Waarom was Jan Janssen de Tourwinnaar van 1968 en niet André Poppe? Waarom won Johan Demuynck de Giro van 1978 en niet die van 1976? Kan men een wielerklassieker verkopen en dus ook kopen?
 • Ajax – Feyenoord

  Mik Schots
  Vraag het een willekeurige voetbalsupporter en hij heeft altijd een voorkeur voor Ajax of Feyenoord. Feyenoord-Ajax, Ajax-Feyenoord. Altijd heftig, soms te heftig, zowel binnen als buiten het veld. Al bijna honderd jaar. Dit boek beschrijft en duidt de ontwikkeling van de rivaliteit tussen 020 en 010 op basis van cruciale gebeurtenissen en ervaringen van hoofdrolspelers.
 • Marathonloper

  Abdelkader Benali
  In Marathonloper brengt Benali de wereld terug tot kilometers. In 42 hoofdstukken, een voor elke kilometer, wordt de werkelijkheid bezworen.